Företaget

En elektriker du kan lita på!

Örebroelektrikerna har verkat i Örebro sedan 1972 då företaget startades av min, Johan Kumlins, far Jan-Olof Kumlin. Sedan årsskiftet 2000 driver Johan Kumlin företaget vidare.

Vi samarbetar med flera fastighetsägare i Örebro exempelvis Örebro Bostäder, Krafft Fastigheter, Behrns fastigheter och Alvar Pettersons fastighetsförvaltning gällande löpande elinstallationer samt nybyggnationer och service av tvättutrustningar.

Vi har serviceavtal gällande garantireparationen med PODAB tvättutrustningar vilka vi även är återförsäljare för, samt Merrild Coffee Systems vilka säljer och servar kaffemaskiner.

Örebro Elektrikerna AB är en lokal firma med lång erfarenhet och bredd. Vi servar både privatpersoner och företag i mellansverige.

Vi jobbar långsiktigt med ett genomarbetat serviceavtal som säkerställer att vi utför allt som krävs för att Er IT-miljö ska klara många år i drift. Om olyckan ändå är framme så finns vi snabbt på plats för service och vi tillhandahåller lånesystem om så behövs. Vi använder oss av utvalda produkter och samarbetspartners för att säkerställa hög kvalitet och god support.

Vår uppgift som leverantör är att hitta den bästa lösningen för dig och vi värnar om den personliga kontakten och närvaron för att kunna tillmötesgå alla dina önskemål.

Anlita Örebroelektrikerna!